23 Şubat 2016 Salı

Şarjı En Uzun Giden 5 Akıllı Telefon

Akıllı telefonların en büyük sıkıntısı şarj problemidir. Çoğumuzun şarjı sabah evden çıktığımızda %100 olmasına rağmen eve girdiğimizde %1'lere kadar inmiş oluyor. Bu listede sizlere en uzun ömürlü şarjı olan telefonları listeledik.

5. Samsung Galaxy Note 5

Güney Koreli firmanın amiral gemisinin ortalama aktif kullanımda 5 Saat 55 Dakika dayanıyor. Ekranının fazla kaliteli olması şarjını çabuk bitiriyor.

Telefonun bataryası ise 3000 mAh.








4. LG G4C



Telefonun arayüzü sayesinde şaşırtıcı bir şekilde şarjı çok uzun gidiyor. G4'ün alt serisi ve düşük özellikli bir telefon olmasına rağmen stabil bir durumu olduğu için şarjı uzun gidiyor. Telefonun aktif kullanımdaki pil süresi 6 saat 45 dakika. Bataryası ise 2540 mAh.



3. Samsung Galaxy S6 Edge +

Note 5 ile arasında özellik farkı olmamasına rağmen bu telefonun aktif kullanım süresi 7 saat 5 dakika. Aralarında fark olmasının tek sebebi Note 5'de arkaplan uygulamaları çok fazla. Cihazda 3000 mAh batarya bulunuyor.

2. Sony Xperia M4 Aqua

Snapdragon 615 ekran işlemci barındıran bu telefonun aktif kullanım süresi 7 saat 31 dakika. Ekranın bize avantajı şu, donanımsal olarak şarjı koklayarak günü bitiriyor diyebiliriz. Bu telefonda 2400 mAh batarya kullanılmış.






1. Lenovo Vibe P1

Telefonun aktif kullanım süresi inanılmaz bir şekilde 12 saat 14 dakika. Orta-Üst segment sayılan bu cihazın şarjını bitirmek biraz zor. Cihazın bir başka özelliği usb on the go özelliğiyle başka telefonları da şarj edebilirsiniz. Bi'nevi powerbank oluyor :) Telefonun bataryası ise 5000 mAh.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder